Hulkenberg stunt met P3, Pole voor Bottas

Hulkenberg stunt met P3, Pole voor Bottas

8 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Hulkenberg stunt in kwalificatie, Pole voor Valtteri Bottas

Hulkenberg stunt met P3, Pole voor Bottas

SILVERSTONE – Nico Hulkenberg heeft zaterdag bij de kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië voor een stunt gezorgd. De Duitse Formule 1 coureur greep met zijn Racing Point de derde startplaats. Daarmee bleef hij Max Verstappen die naar P4 reed net voor.

Hulkenberg vervangt dit weekend opnieuw Sergio Perez die niet mee mag racen omdat hij besmet is met het coronavirus. Met De Hulk als vervanger leverde dat een prima resultaat op. Vorige week werd de Duitser nog door pech getroffen toen voor de race bleek dat zijn motor het niet deed en niet kon starten op Silverstone.

Mercedes oppermachtig

Valtteri Bottas greep de pole position met vlak achter zich Lewis Hamilton. Opnieuw was Mercedes in de kwalificatie oppermachtig en was het verschil naar de andere concurrenten een seconde. Daarmee lijkt er voor aanvang van de race van zondag weinig te veranderd ten opzichte van vorige week.

Max Verstappen zondag met één stopper

Max Verstappen start zondag vanaf P4. De Limburger gaat als enige uit de top 10 van start op de harde band. Daarmee hoopt de coureur van Honda Red Bull Racing met een één stopper de race uit te gaan rijden. De British Grand Prix is zondagmiddag om 15.10 uur en is hier live te zien via de gratis stream.

Livestream F1 Grand Prix Groot-Brittannië (2)
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter