INEOS start Tour met nieuwe naam en tenue

INEOS start Tour met nieuwe naam en tenue

23 juli 2020 0 Door Sportredactie
[t4b-ticker]

INEOS start Tour met nieuwe naam en tenue

LONDEN – Wielerploeg INEOS start Tour met nieuwe naam en tenue. Het team wat nu nog in het rood te bewonderen is zal voortaan in het blauw gaan fietsen en de nieuwe naam is INEOS Grenadier dragen.

Grenadier is een vierwielsaangedreven auto die geproduceerd wordt door INEOS Automotive, een bedrijf van INEOS-eigenaar en miljardair Jim Ratcliffe.

Sterk bezette Tour-ploeg
INEOS Grenadiers zal met een sterke ploeg aan de start van de Tour verschijnen. Titelverdediger Egan Bernal, viervoudig winnaar Chris Froome en enkelvoudig winnaar Geraint Thomas hopen allemaal de gele trui naar Parijs te brengen.

Bron en foto: Sport in Nederland

SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!