Ineos stuurt Froome en Thomas niet naar Tour

Ineos stuurt Froome en Thomas niet naar Tour

19 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Ineos stuurt Froome en Thomas niet naar Tour

WIELRENNEN – Dave Brailsford de grote baas van het team van INEOS neemt Geraint Thomas en Chris Froome volgende week niet mee naar de Tour de France.

Twitterfilmpje

Via een filmpje via het Twitterkanaal van het team maakte Brailsford bekend dat Thomas zich gaat richten op de Giro d’Italia en Chris Froome op de Vuelta.

In eerste instantie zouden zowel Froome, Thomas als Bernal als kopman naar de Tour de France gaan. Tijdens de Tour de I’Ain en het Critérium Dauphiné bleek al snel dat viervoudig Tourwinnaar Froome en Thomas (winnaar 2018) absoluut niet in hun beste vorm waren. Bernal viel in de Dauphiné uit met een rugblessure, maar kan volgende week gewoon van start gaan en op jacht gaan naar zijn tweede Tourzege.

Egan Bernal zit wel in de Tour-selectie. De kopman en Tourwinaar van 2019 krijgt in Frankrijk ondersteuning van Andrey Amador,Richard Carapaz,Jonathan Castroviejo, Michal Kwiatkowski, Luke Rowe, Pavel Sivakov en Dylan van Baarle.

De Tour de France begint volgende week zaterdag in Nice.

Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link!

Veel plezier op Sport in Groningen!

Ineos stuurt Froome en Thomas niet naar Tour
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Meer gratis live-streams!!
Volg ons ook op twitter en facebook