ISU schrapt vier wereldbekerwedstrijden

ISU schrapt vier wereldbekerwedstrijden

31 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Heerenveen wil wedstrijden overnemen

ISU schrapt vier wereldbekerwedstrijden

HEERENVEEN – De ISU (Internationale Schaats Unie) heeft bekend gemaakt dat er wegens het coronavirus geen wereldbekerwedstrijden zullen plaatsvinden in Polen, Noorwegen, Verenigde Staten en Canada. Reizen tussen deze landen is volgens de ISU wegens de coronapandemie onverstandig.

Programma

Door het schrappen van deze vier wereldbekers vervalt het complete programma tot aan het einde van het jaar. Tomaszów Mazowiecki. (13-15 november), Stavanger (20-22 november) en Salt Lake City in de Verenigde Staten (4-6 december) en het Canadese Calgary (11-13 december) zijn van de kalender geschrapt.

Heerenveen

Mogelijk worden de World Cups alsnog verreden, maar dan op een vaste locatie waar de coronamaatregelen beter in acht genomen kunnen worden. Heerenveen heeft zich daarvoor aangemeld, laat de ISU weten, maar een beslissing daarover volgt pas later.

Shorttrack

Voor de shorttrackers gaat er een streep door de eerste twee wereldbekers. Ze hoeven niet af te reizen naar Canada voor de World Cups in Montreal (6-8 november) en Laval (13-15).

Livestream Tour de France
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter