Site icon Sport in Groningen

Jermaine Wattimena naar derde ronde WK Darts

– WK Darten –

Jermaine Wattimena naar derde ronde WK Darts

DARTEN – Jermaine Wattimena heeft dankzij een 3-1 overwinning op Nick Kenny de derde ronde bereikt van het PDC WK Darts in Londen.

Uitstekende start

Wattimena begon tegen Kenny uitstekend en nam een verdiende 1-0 voorsprong. In de tweede set liep er helemaal niks en wist Kenny de stand vlot te trekken. In set 3 en set 4 speelde Wattimena wederom uitstekend met vooral hoge scores en goed rakende dubbels.

Eerder deze week wisten ook Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Voort de laatste 32 te bereiken.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Exit mobile version