Jong Ajax en Helmond Sport in balans

Jong Ajax en Helmond Sport in balans

9 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Jong Ajax en Helmond Sport in balans

AMSTERDAM – Jong Ajax en Helmond Sport hebben zaterdagmiddag de punten gedeeld. In Amsterdam eindigde het duel tussen beide clubs in 2-2.

Tegenvallende reeks

Het lukt Jong Ajax niet om de negatieve spiraal te doorbreken. De Amsterdammers zijn er in de laatste acht wedstrijden niet in geslaagd om te winnen. Ook het grote overwicht en veel balbezit zorgde niet voor grote kansen voor de beloften van Ajax. Uiteindelijk resulteerde het na 90 minuten in een 2-2 eindstand. De goal van Ajax kant werden gescoord door Pinas (10) en Jensen (44). Bij Helmond Sport waren Van Hoorenbeeck (13) en Loukili (29) trefzeker.

Jong Ajax heeft na vandaag 23 en Helmond Sport 21 punten. Beide ploegen staan hiermee respectievelijk 13e en 14e in de eerste divisie.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!