Jong Ajax geeft voorsprong na rust weg

Jong Ajax geeft voorsprong na rust weg

21 november 2020 0 Door Sportredactie

– FC Den Bosch pakt punt tegen Jong Ajax –

Jong Ajax geeft voorsprong na rust weg

DEN BOSCH – Jong Ajax leek een gemakkelijke avond te hebben in Den Bosch. Op bezoek bij FC Den Bosch trof Brian Brobbey binnen vijf minuten twee maal het net. Invaller Ryan Trotman bracht de thuisploeg na rust op gelijke hoogte en zorgde voor een punt: 2-2.

MVV geeft 3-0 voorsprong uit handen

MVV heeft vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie de thuiswedstrijd tegen Jong PSV niet weten te winnen. De ploeg stond met 3-0 voor maar het duel eindigde uiteindelijk in 3-3.

In Maastricht zullen de spelers vannacht waarschijnlijk slecht slapen. Na een uur spelen stond MVV tegen Jong PSV op een riante voorsprong van 3-0 door treffers van Naudts (2x) en Schrooijen. Toch gaf het de zekere overwinning uit handen. Kristinsson (2x) en Vertessen zorgden in het laatste kwart voor het gelijkspel.

Jong FC Utrecht pakt tegen Helmond Sport drie punten

Jong FC Utrecht won vrijdagavond dankzij een late treffer van Hilterman. Velanas opende voor de Utrechtse beloften al na 1 minuut de score. Duijvesteijn trok de stand voor de theepauze gelijk 1-1. Hilterman maakte vervolgens vlak voor tijd de winnende treffer voor de ploeg uit Utrecht.

Gratis Livestream!

Jong Ajax geeft voorsprong na rust weg
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter