Jong Ajax in tweede helft langs Excelsior

28 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Jong Ajax in tweede helft langs Excelsior

AMSTERDAM – Jong Ajax heeft maandagavond een 3-0 overwinning op Excelsior Rotterdam geboekt. De Amsterdammers trokken na rust de wedstrijd naar zich toe en kwamen geen moment in de problemen.

Brian Brobbey scoorde ruim vijf minuten na de pauze de openingstreffer. Niet veel later was het Lassina Traoré die de score verdubbelde voor het team van trainer Mitchell van der Gaag.

In de 87ste minuut gaf Kenneth Taylor met de derde goal de definitieve genadeslag.

Voor Jong Ajax betekent de overwinning pas de tweede zege van het seizoen. De Amsterdammers klimmen dankzij de overwinning naar de elfde plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Vrijdagavond gaan de Amsterdammers op bezoek bij de koploper NAC Breda. Excelsior speelt over een week thuis tegen De Graafschap.

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Jong Ajax in tweede helft langs Excelsior
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!