Jong AZ pakt drie punten tegen FC Eindhoven

Jong AZ pakt drie punten tegen FC Eindhoven

1 februari 2021 Uit Door Sportredactie

Jong AZ pakt drie punten tegen FC Eindhoven

ALKMAAR – Jong AZ heeft maandagavond drie punten meegepakt tegen FC Eindhoven. De jongelingen uit Alkmaar wonnen thuis met 3-2 van de Eindhovenaren.

Aan elkaar gewaagd

In een gelijk opgaande wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Botermans zette de Eindhovenaren in de 20e minuut op voorsprong. Vervolgens was het de beurt aan AZ. Zo waren het Koopmeiners (55), Goudmijn (62) en Duin (71) die de stand wisten om te zetten naar een 3-1 voorsprong. De Meij maakte in de 90e minuut nog wel de aansluitingstreffer maar de tijd was te kort om er nog een 3-3 uit te slepen.

AZ is na vandaag met 19 punten 17e. FC Eindhoven staat met 27 punten 12e.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!