Jong AZ wint in de Vliert van Den Bosch

Jong AZ wint in de Vliert van Den Bosch

11 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Jong AZ wint in de Vliert van Den Bosch

DEN BOSCH – Jong AZ heeft maandagavond drie punten weten binnen te halen. In Stadion De Vliert eindigde de wedstrijd tegen FC Den Bosch in 1-2.

Gelijkwaardige ploegen

FC Den Bosch ging op eigen veld goed van start. De Bosschenaren namen al na 12 minuten de leiding in de wedstrijd. Van Moorsel werkte de bal achter de Jong AZ goalie. Tien minuten voor de thee trok Evjen de stand weer gelijk.

Na de pauze bleef het spelletje heen en weer gaan. AZ trok uiteindelijk aan het langste einde. Het was Duin die via een goal in de 68e minuut het scorebord op 1-2 zetten. Den Bosch probeerde nog wel om de stand gelijk te trekken maar creëerde onvoldoende kansen om het verschil nog te neutraliseren.

Jong AZ is door de overwinning los geraakt van de laatste twee plaatsen. De ploeg uit Alkmaar heeft 5 punten voorsprong op de nummer laatst FC Den Bosch en FC Dordrecht. FC Dordrecht heeft echter een wedstrijd minder gespeeld en komt maandagavond om 21.00 uur in actie tegen Jong PSV.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!