Site icon Sport in Groningen

Jong FC Utrecht pakt zege op FC Den Bosch

– Keuken Kampioen Divisie –

Jong FC Utrecht pakt zege op FC Den Bosch

UTRECHTJong FC Utrecht heeft maandagavond in eigen huis weten te winnen van FC Den Bosch. Op de groene grasmat van de jongelingen van Utrecht eindigde het duel in 3-1.

Score

Jong FC Utrecht opende in het duel met FC Den Bosch de score. Zo was het voor rust raak door goals van Alou (21) en Acheffay (24). Met die 2-0 stand gingen beide ploegen de kleedkamers in.

Na de rust maakte FC Den Bosch het door een goal van Van Moorsel (51) nog even weer spannend. Maar Kluivert (65) maakte een einde aan de weder opmars van Den Bosch en zette de eindstand op het scorebord (3-1).

Jong FC Utrecht komt door de overwinning op 22 punten en staat daarmee 13e in de eerste divisie. FC Den Bosch moet zich met 11 punten zorgen gaan maken. De ploeg staat hier mee 19e.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Exit mobile version