Jong FC Utrecht wint in Dordrecht

3 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Jong FC Utrecht te sterk voor Dordrecht –

Jong FC Utrecht wint in Dordrecht

DORDRECHT – Jong FC Utrecht heeft in Dordrecht eenvoudig gewonnen van FC Dordrecht. In het Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht eindigde het duel in 0-3.

Krachtverschil

Ondanks dat de twee ploegen in de competitiestand op dezelfde hoogte stonden bleek Jong FC Utrecht duidelijk over meer kwaliteiten te beschikken. De ploeg uit Dordrecht kwam er dan ook in de hele wedstrijd niet aan te pas. Jong FC Utrecht liet het krachtsverschil dan ook duidelijk zien in de scorecijfers. Zo scoorden voor Jong Utrecht Hilterman (56 en 71e min.) en werkte Lonwijk in de 76e minuut de bal achter de Dordrecht goalie.

Door de overwinning klimt Jong FC Utrecht van de 19e naar de 14e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. FC Dordrecht blijft door de nederlaag onderaan in dezelfde competitie bungelen.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!