Jong Oranje maakt op EK valse start

Jong Oranje maakt op EK valse start

24 maart 2021 Uit Door Sportredactie

ONS ORANJE – Nadat eerder op de avond het Nederlands voetbalelftal zicht met een 4-2 nederlaag tegen Turkije blameerde liet ook Jong Oranje het een paar uur later afweten. Jong Oranje wist de EK niet te openen met een zege op Jong Roemenië maar deelde met 1-1 de punten.

Het kwam er niet uit

Jong Oranje bondscoach Erwin van de Looi reageerde na de 1-1 tegen Jong Roemenië met “We gingen voor de zege, maar het kwam er niet goed genoeg uit.”

De verwachtingen van Jong Oranje op de EK zijn groot. Nederland staat komt op de EK in het veld met een ijzersterke selectie. Gisteren avond kwam het er niet niet maar er volgt een herkansing. Oranje speelt zaterdagavond tegen Jong Duitsland die hun eerste wedstrijd met 3-0 wisten te winnen van Jong Hongarije. De wedstrijd is live te zien via Sportstream24.nl.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...