Jong Oranje met ruime cijfers langs Cyprus

13 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Sierhuis scoort hattrick –

Jong Oranje met ruime cijfers langs Cyprus

CYPRUS – Jong Oranje heeft dinsdagavond in Larnaca ook de 8e EK-kwalificatiewedstrijd weten te winnen. Jong Cyprus kreeg met 7-0 een pak rammel. Door de overwinning is Jong Oranje verzekerd van deelname aan het EK voetbal.

Hattrick Kaj Sierhuis

Bij de rust stond het nog maar 1-0 voor de Oranje talenten. Ryan Gravenberch maakte met een prachtig schot van 20 meter de openingstreffer. Na rust walste Jong Oranje over de Cyprioten heen. Kaj Sierhuis maakte een hattrick en de overige treffers kwamen op naam van Jurgen Ekkelenkamp (2x) en Myron Boadu.

Jong Oranje speelt deze kwalificatieperiode nog twee wedstrijden: op 13 november thuis tegen Wit-Rusland en vier dagen later uit bij nummer twee Portugal. Het EK begint volgend jaar op 24 maart en is opgesplitst in twee delen: een groepsfase met zestien deelnemers die van 24 tot 31 maart wordt gehouden en een finaleronde. Die wordt tussen 31 mei en 6 juni georganiseerd.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter