Jong Oranje naar kwartfinales EK

Jong Oranje naar kwartfinales EK

30 maart 2021 Uit Door Sportredactie

Jong Oranje naar kwartfinales EK

ONS ORANJE – Jong Oranje heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van het EK. Het team van trainer Erwin van de Looi won met 6-1 van Jong Hongarije. Nadat Jong Duitsland-Jong Roemenië op 0-0 bleven steken is Jong Oranje groepswinnaar geworden.

Kwartfinales op 31 mei

De kwartfinales van het EK zijn op 31 mei. De finale is op 6 juni in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Voor die duels mogen de nationale teams opnieuw hun selectie samenstellen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...