Jong PSV en Jong FC Utrecht spelen remise

Jong PSV en Jong FC Utrecht spelen remise

24 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– PSV en Utrecht in balans (1-1) –

Jong PSV en Jong FC Utrecht spelen remise

EINDHOVEN – Jong PSV en Jong FC Utrecht hebben dinsdagavond remise gespeeld in de eerste divisie. In Eindhoven eindigde het duel in 1-1.

Remise

In een wedstrijd waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren scoorden de gasten als eerste. Het was Van der Kust die een klein kwartier voor de thee de 0-1 scoorde. Na de pauze trok PSV de stand al snel weer gelijk. Het was Teilemans die na 57 minuten spelen de einduitslag en hiermee ook tekende voor de remise 1-1.

Jong PSV heeft na twaalf gespeelde wedstrijden vijftien punten en staat hiermee veertiende. Jong FC Utrecht staat met één punt meer een trede hoger.

Gratis Livestream!

Jong PSV en Jong FC Utrecht spelen remise
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter