Jong PSV wint in Den Bosch

6 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Fodé Fofana helpt PSV aan winst –

Jong PSV wint in Den Bosch

DEN BOSCH – Jong PSV heeft de competitiewedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen en in Den Bosch gewonnen. Fodé Fofana scoorde voor de Eindhovenaren de twee winnende goals (1-2).

Gronings avondje in Den Bosch

Een Brabantse derby en Groningers die scoren. Zo was het vanavond in Stadion de Vliert in Den Bosch. De in Groningen geboren aanvaller Fodé Fofana was de man of the match. Het talent wat in 2014 GVAV verruilde voor de jeugdopleiding van FC Barcelona scoorde beide Eindhovense treffers. Romano Postema deed dat namens FC Den Bosch. Postema word dit seizoen gehuurd van FC Groningen.

FC Den Bosch is door de nederlaag gezakt naar de 19e en voorlaatste plek in de Eerste Divisie. Jong PSV klom door de overwinning naar plaats 12.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!