Judoka Kim Polling geopereerd aan haar knie

Judoka Kim Polling geopereerd aan haar knie

9 januari 2020 Uit Door Sportredactie
Judoka Kim Polling geopereerd aan haar knie
Judoka Kim Polling geopereerd aan haar knie

ZEVENHUIZEN – Kim Polling is afgelopen week geopereerd aan haar linker knie. De judoka uit Zevenhuizen heeft littekenweefsel in haar knie weg laten halen.

Door de operatie aan haar knie zal Polling de Grand Slam van Parijs op 9 februari moeten missen. Op haar instagram account zegt ze, ‘Uiteraard baal ik dat ik de Grand Slam van Parijs (9 februari) zal gaan missen, maar elke keer maar halve judotrainingen kunnen maken, was pas echt balen en frustrerend‘.

Dit bericht bekijken op Instagram

Don’t worry, I’ll be back soon! 🔥 Het afgelopen jaar werd ik door littekenweefsel in mijn knie zodanig belemmerd tijdens judotrainingen, dat we besloten hebben tot het laten weghalen hiervan. Wat afgelopen week gedaan is door professor Kerkhoffs. Uiteraard baal ik dat ik de Grand Slam van Parijs (9 februari) zal gaan missen, maar elke keer maar halve judotrainingen kunnen maken, was pas echt balen en frustrerend. Natuurlijk stond ik ook niet bepaald te springen om weer een operatie, maar aan de andere kant is het een behoorlijke opluchting dat ik binnenkort weer kan trainen zonder een protesterende knie. En daar heb ik richting de Olympische Spelen zelfs het overslaan van Parijs graag voor over.

Een bericht gedeeld door Kim Polling (@kimpolling) op

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!