Judoka Sanne Vermeer vanwege hamstringblessure niet naar Olympische Spelen

Judoka Sanne Vermeer vanwege hamstringblessure niet naar Olympische Spelen
Geen Olympische Spelen voor Sanne Vermeer
LEEUWARDEN – Een grote domper voor judoka Sanne Vermeer uit Leeuwarden. Zij mist zo goed als zeker de Olympische Spelen van volgend jaar in Japan. De 21-jarige Friezin heeft het afgelopen weekend een zware hamstringblessure opgelopen.

Dat gebeurde bij de Europa League in Portugal. Medisch onderzoek in het ziekenhuis in Ede heeft uitgewezen dat de linker-hamstring van Vermeer is afgescheurd. De judoka is daardoor tussen de zes en negen maanden uitgeschakeld en kan dan ook geen punten halen voor de olympische ranglijst.

Vermeer was in de klasse tot 63 kilo in de strijd met Juul Franssen om uit te maken wie volgend jaar naar de Olympische Spelen mag.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Vitesse wil Keisuke Honda snel speelgerechtigd

di nov 19 , 2019
ARNHEM – Keisuke Honda is op dit moment nog niet speelgerechtigd voor de uitwedstrijd van Vitesse zondag tegen Sparta. Dat meldt een woordvoerster van de Arnhemse club dinsdag. ‘We hopen en verwachten wel dat hij op tijd speelgerechtigd is’, stelt de woordvoerster.  Vitesse contracteerde de 33-jarige aanvallende middenvelder een kleine twee […]
Keisuke Honda (33) tekent contract bij Vitesse

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: