Julian Alaphilippe wint Brabantse Pijl

Julian Alaphilippe wint Brabantse Pijl

7 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Fout kost Van der Poel overwinning –

Julian Alaphilippe wint Brabantse Pijl

OVERIJSE – Julian Alaphilippe heeft woensdagmiddag de Brabantse Pijl gewonnen. De Fransman klopte in de sprint Mathieu van der Poel en Benoit Cosnefroy.

Fout Van der Poel

Van der Poel liet zijn tweede achtereenvolgende zege in de Brabantse Pijl uit handen glippen. Hij kwam tijdens de finale-sprint klem te zitten tussen de achterwielen van Alaphilippe en Cosnefroy. Hierdoor moest hij zich terug laten zakken om vervolgens buitenom de sprint opnieuw aan te trekken. Op de streep kwam hij vervolgens enkele centimeters tekort op de Fransman. “Ik ga niet slapen vannacht”, aldus een zeer teleurgestelde Mathieu van der Poel. “Ik maak een fout die ik normaal nooit maak. Ik ben heel teleurgesteld in mezelf.”

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...