Kamminga scherpt record op 200 meter schoolslag aan

Kamminga scherpt record op 200 meter schoolslag aan

18 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Zwemmen –

Kamminga scherpt record op 200 meter schoolslag aan

AMSTERDAM – Zwemmer Arno Kamminga heeft bij wedstrijden in Amsterdam het Nederlands record op de 200 meter schoolslag op de kortebaan verbeterd. Kamminga tikte na 200 meter aan in 2.01,43. Hij was hiermee 0,80 seconden sneller dan het oude Nederlands record.

Record 4 x 50 meter vrije slag estafette

In Amsterdam sneuvelde naast het record van Kamminga ook het Nederlands record op de 4×50 meter vrije slag. Jesse Puts, Ties Elzerman, Kenzo Simons en Thom de Boer waren met 1.24,43 sneller dan de 1.24,61 die bij de EK van 2017 werd gezwommen.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...