Kasper Asgreen wint E3 Saxo Bank Classic

Kasper Asgreen wint E3 Saxo Bank Classic

26 maart 2021 Uit Door Sportredactie

Kasper Asgreen wint E3 Saxo Bank Classic

WIELRENNEN – Kasper Asgreen heeft vrijdagmiddag de E3 Saxo Bank Classic. De Deens werd na een lange ontsnapping door een groep met daarin Mathieu van der Poel teruggehaald maar ontsnapte vervolgens in de laatste drie kilometer om alsnog de eindzege voor zich op te eisen. Asgreen zijn teamgenoot, Florian Sénéchal finishte voor Mathieu van der Poel als derde.

Zondag Gent – Wevelgem

Zondag staat de wielerkoers Gent – Wevelgem 2021 op het programma. De koers is live te zien bij Sporza (10.00)/(13.30) en op de (15.00) Eurosport Player. Wil je gratis kijken via een livestream? Klik dan hieronder op het Sportstream24 logo om gratis te kijken!

Asgreen wint E3 Saxo Bank Classic

Gent – Wevelgem 2021

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...