Kata Blanka Vas wint in Gullegem

Kata Blanka Vas wint in Gullegem

2 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Veldrijden –

Kata Blanka Vas wint in Gullegem

GULLEGEMDe 19- jarige Hongaarse Kata Blanka Vas heeft zaterdagmiddag de Hexia Cyclocross in het Belgische Gullegem gewonnen. Het is voor de Hongaarse de vierde overwinning van het cyclocross seizoen.

Top vrouwen niet aan de start

De Nederlandse Inge van der Heijden finishte voor de Belgische Sanne Cant als tweede. De Nederlandse toprijdsters kwamen in Gullegem niet aan de start.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter