Kelderman en Matthews kopmannen in Lombardije

Kelderman en Matthews kopmannen in Lombardije

11 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Sunweb zet in op Kelderman en Matthews

Kelderman en Matthews kopmannen in Lombardije

WIELRENNEN – Wilco Kelderman en Michael Matthews moeten het zaterdag in de Ronde van Lombardije gaan doen voor Team Sunweb. Zowel Kelderman als Matthews hebben met goede klasseringen in Polen en Milaan laten zien er klaar voor te zijn.

Sunweb Collectief

Volgens ploegleider Luke Roberts hebben beide renners laten zien in een goede vorm te verkeren. De ploeg gaat als collectief nu proberen een goed resultaat te boeken in de Ronde van Lombardije.

Sunweb selectie

Sunweb selecteerde naast Kelderman en Matthews ook de Australiërs Chris Hamilton en Jai Hindley, de Duitsers Nico Denz en Florian Stork en de Amerikaan Chad Haga.

Mollema zegevierde in 2019

De Ronde van Lombardije stond gepland voor het laatste weekend van oktober. De wedstrijd is vanwege het coronavirus naar voren gehaald. Vorig jaar zegevierde de Groninger Bauke Mollema.

Kelderman en Matthews kopmannen in Lombardije
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter