Kelderman verliest leiderstrui in Giro

Kelderman verliest leiderstrui in Giro

24 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Jai Hindley in roze trui –

Kelderman verliest leiderstrui in Giro

SESTRIERE – Wilco Kelderman is in de laatste bergetappe van de Giro d’Italia zijn roze leiderstrui kwijt geraakt. De kopman van Sunweb moest in de voorlaatste beklimming in de Giro lossen en moest vervolgens te veel tijd inleveren op zijn teammaat en ritwinnaar Jai Hindley en Ineos renner Tao Geoghegan Hart.

Klassement

Kelderman zijn teamgenoot Jai Hindley draagt zondag tijdens de laatste dag in de Giro de roze trui. Hindley staat samen met Tao Geoghegan Hart op de eerste plaats. Kelderman staat nu op de derde plaats. De renner uit Amersfoort heeft 1 minuut en 32 seconden achterstand op het leidende duo.

Gratis Livestream!

Kelderman verliest leiderstrui in Giro
Kijk hier live de Giro d’Italia

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!