Kelderman wint in Giro tijd op Almeida

Kelderman wint in Giro tijd op Almeida

18 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Etappezege voor Tao Geoghegan Hart –

Kelderman wint in Giro tijd op Almeida

PIANCAVALLO – Wilco Kelderman heeft uitstekende zaken gedaan in het algemeen klassement van de Giro d’Italia. Kelderman moest de ritzege in de bergetappe naar Piancavallo wel laten aan Tao Geoghegan Hart, maar passeerde op 2 seconden van de winnaar finish.

Algemeen klassement

In het algemeen klassement blijft de leiderstrui om de schouders van Joao Almeida. Wilco Kelderman is Almeide genaderd tot op 15 seconden en blijft voorlopig tweede. Jai Hindley staat op 2 minuten en 56 seconden derde.

Maandag hebben de renners een rustdag. Dinsdag volgt een zware etappen van 203 kilometer. Dan fietst het peloton van Bassano del Grappa naar Madonna di Campiglio.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter