Kjeld Nuis test positief op coronavirus

8 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Team Reggeborgh in quarantaine –

Kjeld Nuis test positief op coronavirus

INZELL – Schaatser Kjeld Nuis  heeft positief getest op het coronavirus.  Nuis is samen met de hele selectie van Reggeborgh in quarantaine gegaan in Inzell.

Griepverschijnselen

“Ik had lichte griepverschijnselen, maar was niet echt ziek. Ik ben best verbaasd over de uitslag. Ik ben vrijdag voordat we vertrokken nog getest op corona en was negatief, zoals het hele team”, aldus Nuis in een verklaring.

Quarantaine

De schaatsers en begeleiders van Reggeborgh zullen voorlopig in Inzell moeten blijven als gevolg van hun quarantaine. De ploeg heeft de Nederlandse schaatsbond KNSB op de hoogte gebracht en wacht op verdere instructies van de Duitse GGD.

Gratis Livestream!

Kjeld Nuis test positief op coronavirus
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...