Knappe derde plaats voor Arensman in Vuelta

Knappe derde plaats voor Arensman in Vuelta

24 oktober 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roglic blijft in rode trui –

Knappe derde plaats voor Arensman in Vuelta

VUELTA – Thymen Arensman (Team Sunweb) heeft in de Vuelta in de vijfde etappe net naast de ritzege gegrepen. Tim Wellens bleek in de eindsprint te sterk voor Arensman en de Fransman Guiglaume Martin. Primoz Roglic sprintte naar de vierde plaats en behoudt de rode leiderstrui.

Wellens wint rit

Voor Arensman en Wellens lag het tempo in de kopgroep te laag. Zij reden daarom aan de voet van de Alto de Vio, de eerste beklimming van de dag, weg en kregen even later gezelschap van Guillaume Martin. Het trio breidde de voorsprong snel uit naar ruim drie minuten.

Het peloton maakte geen aanstalten om de vluchters in te rekenen. Hierdoor was het verschil op de top van de Alto de Petralba, de slotklim van de tweede categorie, nog altijd zo’n drie minuten en mochten Arensman, Wellens en Martin strijden om de ritzege waarin Wellens het sterkste bleek.

Gratis Livestream!

Knappe derde plaats voor Arensman in Vuelta
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter