Knappe zege van De Graafschap bij FC Volendam

Knappe zege van De Graafschap bij FC Volendam

24 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Knappe zege van De Graafschap bij FC Volendam

VOLENDAM – De Graafschap blijft in het spoor van Almere City en Cambuur. De ploeg van trainer Mike Snoei leverde zondagmiddag een knappe zege in de lastige uitwedstrijd bij FC Volendam. De Superboeren wisten de Volendammers met 4-1 te verslaan.

Ruime zege

FC Volendam begon het duel wat sterker dan de ploeg uit Doetinchem. Maar de superboeren herstelden zich prima en namen het initiatief over van Volendam. Uiteindelijk stond er na ruim 90 minuten 1-4 op het scorebord in Volendam.

Door de nederlaag blijft FC Volendam steken op de zevende plaats met 34 punten uit 21 wedstrijden. De Graafschap sluit weer aan bij de SC Cambuur en Almere City en staat met 44 punten zes punten achter op de koplopers.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!