KNVB hakt in februari knoop door over hervatting amateurvoetbal

KNVB hakt in februari knoop door over hervatting amateurvoetbal

13 januari 2021 Uit Door Sportredactie

KNVB hakt in februari knoop door over hervatting amateurvoetbal

ZEIST – De KNVB neemt begin februari een beslissing over wat er dit seizoen gaat gebeuren met het amateurvoetbal. Er liggen twee scenario’s op tafel. De competities indelen in halve poules met een hele competitie of het uitspelen van de eerste seizoenshelft.

2 Februari beslissend

Bij de volgende persconferentie van premier Mark Rutte op 2 februari hoopt de bond op meer duidelijkheid over eventuele versoepelingen in de sport. Op basis daarvan zal de KNVB uiterlijk in de week van 9 februari een besluit nemen over de hervatting van de competities, die al sinds half oktober stilliggen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...