KNVB ziet mogelijkheden om amateurcompetities af te ronden

KNVB ziet mogelijkheden om amateurcompetities af te ronden

3 februari 2021 Uit Door Sportredactie

KNVB ziet mogelijkheden om amateurcompetities af te ronden

ZEIST – De KNVB ziet nog mogelijkheden om de competities in de hoogste klassen van het amateurvoetbal af te ronden. De competities moeten dan wel uiterlijk 10 en 11 april hervat kunnen worden. In dat geval kan de eerste seizoenshelft nog worden afgewerkt en dan ook nog promotie degradatie plaats vinden.

Voorbereidingen opstarten vanaf 10 maart

De voorbereiding van de teams uit de tweede divisie, derde divisie, hoofdklasse en klassen 1 tot en met 5 (A-categorie) zou dan wel moeten beginnen op 10 maart. Zo kunnen de clubs vijf weken zonder beperking trainen. Momenteel mogen de spelers van seniorenteams door de coronamaatregelen niet in groepsverband trainen.

B-categorie

Voor de B-categorie van het amateurvoetbal (elftallen onder de standaardteams) besloot de bond dinsdag al dat de competitie niet wordt hervat.

Zaalvoetbal

Voor het zaalvoetbal geldt 19 april als uiterste startdatum. De zaalvoetballers moeten dan in elk geval vanaf 24 maart zonder beperkingen de trainingen kunnen hervatten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!