Site icon Sport in Groningen

Koploper SC Cambuur blijft winnen

[pj-news-ticker]

– SC Cambuur – Jong AZ 2-0 –

Koploper SC Cambuur blijft winnen

LEEUWARDEN – SC Cambuur Leeuwarden blijft winnen. De ploeg uit Friesland won zaterdagmiddag in eigen huis met 2-0 van Jong AZ. Met de overwinning blijven de Friezen koploper in de eerste divisie.

Goals in tweede deel

In de eerste helft kon de ploeg uit Alkmaar de Friezen nog partij geven. De koploper in de eerste divisie sloeg pas toe in het tweede deel van de wedstrijd. Zo was het 2x Mühren die in de 62e en de 95e minuut toe sloeg via de stip en de 2-0 winst voor Cambuur wist binnen te schieten.

SC Cambuur blijft door de zege aan de leiding in de eerste divisie. De ploeg heeft 40 punten. Almere City volgt met 37 punten. Nummer 3 De Graafschap volgt met een gat van 8 punten achterstand op de Friezen.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten