Kristoff wint eerste touretappe, Bol derde

Kristoff wint eerste touretappe, Bol derde

29 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Veel valpartijen bij eerste Touretappe

Kristoff wint eerste touretappe, Bol derde

NICE – Alexander Kristoff  heeft de eerste etappe van de Tour de France gewonnen. In een etappe vol valpartijen bleek de Noor over de sterkste print te beschikken. De Nederlander Cees Bol finishte achter Mads Pedersen als derde.

Valpartijen

Op de eerste dag van de Tour de France viel de regen met bakken uit de lucht. Dit resulteerde in veel valpartijen. In verband met het gladde wegdek en het grote risico op nog meer valpartijen besloot de organisatie de klok stil te zetten op 3 kilometer voor de finish.

Tweede etappe Nice Haut Pays – Nice 186 km

Zondag rijden de renners de tweede etappe. Deze etappe heeft een lengte van 186 kilometer. De renners komen dan de Col de la Colmiane, Col de Turini en vervolgens de Col. d’Eze tegen. De finishlijn van deze bergrit ligt wederom in Nice. 

Kristoff wint eerste touretappe, Bol derde
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter