Kruijswijk en Roglic wisten af van komst Dumoulin

Het nieuws dat Tom Dumoulin volgend seizoen voor Team Jumbo Visma rijd sloeg bij Steven Kruijswijk en Primoz Roglic niet in als een bom. Beide renners wisten af van de komst van Dumoulin. Dat zei woordvoerder Richard Plugge van Jumbo-Visma.

“We hebben de afgelopen dagen veel met de mannen gesproken”, zegt Plugge in een reactie. “Zij zien ook dat het niveau van de ploeg omhoog gaat en dus wordt de kans groter dat we kunnen worden. We hebben straks een heel grote en sterke ploeg, daar kijken we enorm naar uit.”

Over de komst van Dumoulin is Plugge in gesprek met NPO Radio 1 uiteraard tevreden: “Wij hebben ervan overtuigd dat we de strijd met Team Ineos aan kunnen gaan. We verslaan ze graag.” Wie komend jaar welke grote ronde gaat rijden (Giro, Tour, Vuelta), is nog niet besloten: “Onze ambitie is om een grote ronde te winnen, met uiteindelijk de Tour de France als heilige graal.”

Dit bericht is geplaatst en te lezen via de RSS van Sport in Nederland

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
%d bloggers liken dit: