Kruijswijk meldt zich af voor Tour de France

Kruijswijk meldt zich af voor Tour de France

20 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Kruijswijk meldt zich af voor Tour de France

Kruijswijk meldt zich af voor Tour de Franc

WIELRENNEN – Steven Kruijswijk gaat niet naar de Tour de France. De Jumbo-Visma renner heeft te veel hinder van een breukje in zijn schouder. De Tour gaat op 29 augustus in Nice van start.

Noor Grøndahl Jansen vervanger

De 33-jarige Kruijswijk kwam afgelopen zaterdag ten val tijdens een afdaling  in de Dauphiné. Hij wordt vervangen door de Noor Amund Grøndahl Jansen.

Kruijswijk zet nu in op Giro

Kruijswijk werkt nu toe naar de de Giro d’Italia, die op 3 oktober begint. “Ik wens het team veel succes in de Tour en baal ontzettend dat ik er geen deel van uit kan maken”, aldus Kruijswijk.

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielrennen. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.
Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link!

Veel plezier op Sport in Groningen!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Meer gratis live-streams!!
Volg ons ook op twitter en facebook