Lampaert wint Brugge-De Panne

Lampaert wint Brugge-De Panne

21 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Van der Poel duikt greppel in –

Lampaert wint Brugge-De Panne

BRUGGE-DE PANNE – De Belg Yves Lampaert heeft de Driedaagse Brugge-De Panne op zijn naam geschreven. Lampaert kwam solo over de streep in De Panne.

Mathieu van der Poel valt en duikt greppel in

Mathieu van der Poel kwam op 15 kilometer ten val. De Brabander probeerde naar voren te rijden maar ging via het gras over de kop en belande vervolgens in een greppel. De winnaar van de Ronde van Vlaanderen bleef heel eventjes liggen maar kwam na enkele minuten weer in de benen. Vermoedelijk is hij door de val even wat duizelig geweest. Daarna stapte hij in de ploegleiderswagen en leken de verwondingen mee te vallen.

Gratis Livestream!

Lampaert wint Brugge-De Panne
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter