Lange ontsnapping levert Van der Poel etappezege op

Lange ontsnapping levert Van der Poel etappezege op

14 maart 2021 Uit Door Sportredactie

TIRRENO-ADRIATICO – Mathieu van der Poel heeft de vijfde etappe in de Tirreno-Adriatico gewonnen. Van der Poel ontsnapte op zo’n vijftig kilometer voor de finish en bouwde een voorsprong op van ruim 3 minuten. Nadat klassementsleider Tadej Pogacar de achtervolging op de Nederlander inzette bleef er op de streep slechts enkele seconde voorsprong over. Wout van Aert finishte als derde.

Klassement

De Sloveen Tadej Pogacar heeft zijn voorsprong op de concurrentie uitgebouwd. Pogacar staat 1.15 minuten voor op Wout van Aert. De nieuwe nummer drie in het klassement is Mikel Landa. Zijn achterstand op Pogacar is 3 minuten.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...