Leerdam en Krol winnen nationale titel op 1.000 meter

Leerdam en Krol winnen nationale titel op 1.000 meter

1 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Schouten en Talsma winnen lange afstanden –

Leerdam en Krol winnen nationale titel op 1.000 meter

HEERENVEEN – Jutta Leerdam en Thomas Krol hebben op de derde en laatste dag van de NK Afstanden de nationale titel gewonnen op de 1.000 meter.

Leerdam won haar 1.000 meter met overmacht. Leerdam reed 1.13,86 en was daarmee ruim sneller dan Femke Kok die on 1.15,16 naar het zilver reed. Ireen Wüst reed in 1.15,40 naar het brons.

Bij de heren ging ging Thomas Krol met de titel aan de haal. Krol won in een tijd van 1.08,02. Kai Verbij greep het zilver en Kjeld Nuis het brons.

Schouten en Talsma winnen 5 en 10 kilometer

Irene Schouten heeft in navolging op de titel op de 3.000 meter ook het hoogst haalbare eremetaal op de 5.000 meter gewonnen. Schouten won in IJsstadion Thialf in een tijd van 6.55,94. Zilver ging naar Reina Anema (7.01,37) en brons naar Carlijn Achtereekte (7.01,63)

Verrassende winst Marvin Talsma

Marvin Talsma heeft tot een ieders verbazing bij de nationale titel gegrepen op de 10.000 meter. Talsma eindigde als tweede achter Jorrit Bergsma maar die werd gediskwalificeerd omdat hij Talsma hinderde op de kruising.

Patrick Roest die vrijdag de nationale titel pakte op de 5.000 meter ging op de 10.000 meter kapot in de laatste ronden. Knokkend voor wat hij waard was leverde hem dat nog een zilveren plak op. Marcel Bosker greep in Thialf het brons.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...