Lennard Kämna wint 16e Tour etappe

Lennard Kämna wint 16e Tour etappe

15 september 2020 0 Door Sportredactie

Team Bora wint in Villard de Lans

Lennard Kämna wint 16e Tour etappe

VILLARD DE LANS – De Bora Hansgrohe renner Lennard Kämna heeft de 16e etappe in de Tour de France gewonnen. De Duitser bleef Richard Carapaz en Sébastien Reichenbach in de finale ruim voor.

Klassement

In het algemeen klassement blijf het geel in handen van Jumbo-Visma renner Primoz Roglic. Zijn voorsprong op de nummer twee Tadej Pogacar blijft 40 seconden. De groene trui is in handen van de Italiaan Matteo Trentin. Nans Peters draagt de bolletjestrui. De witte trui is in het bezit van Lennard Kämna.

17e Etappe

Woensdag rijden de renners over een afstand van 170 kilometer van Grenoble naar Méribel Col de la Loze. Een belangrijke dag voor de klassement renners. Er staan voor de rijders twee Col’s van de hoogste categorie op het programma. Mogelijk komt er deze dag meer duidelijkheid over wie de beste kansen heeft om de Tour van 2020 te winnen. De Jumbo-Visma renners zullen naar verwachting vol aan de bak moeten om de gele trui te verdedigen.

Lennard Kämna wint 16e Tour etappe

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter