Lewis Hamilton wint F1 Grand Prix Groot-Brittannië

Lewis Hamilton wint F1 Grand Prix Groot-Brittannië

2 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Lewis Hamilton wint F1 Grand Prix Groot-Brittannië

SILVERSTONE – De Brit Lewis Hamilton heeft zondagmiddag de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië gewonnen. Hamilton bleef, ondanks een lekke band in de finale ronde de Nederlandse Red Bull troef Max Verstappen net voor. Ferrari coureur Leclerc finishte, dankzij ook al een lekke band van Vallteri Bottas als derde.

Volgend weekend kunnen de Formule 1 coureur voor een herkansing op hetzelfde circuit. Dan zullen de teams namelijk op zondagmiddag om 15.10 uur opnieuw starten op het circuit van Silverstone.

Ook volgende week zal zowel de race, kwalificatie als de vrije trainingen live te zien zijn via de gratis beschikbare live streams. Dus wil je niets missen? Dan ben je hier op het juiste adres!

Lewis Hamilton wint F1 Grand Prix Groot-Brittannië
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter