Lewis Hamilton wint GP van Portugal

Lewis Hamilton wint GP van Portugal

25 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Verstappen derde –

Lewis Hamilton wint GP van Portugal

PORTIMÃO – De Brit Lewis Hamilton heeft zondagmiddag de Portimão de Grand Prix van Portugal gewonnen. De Mercedes coureur bleef zijn teamgenoot Valtteri Bottas en Max Verstappen voor.

Spectaculaire opening

De openingsfase van de race was spectaculair. Alle coureurs kwamen moeilijk uit de startblokken door wat lichte regen en het nieuwe asfalt. Verstappen botste met Sergio Perez en Carlos Sainz stoomde op van achteren en greep de leiding. Vooral Verstappen en Hamilton hadden het moeilijk in de eerste twee ronden.

Toen de warmte in de banden kwam bij de coureurs zakte Sainz weer terug en nam Bottas de leiding. Verstappen sloot snel weer aan waardoor het vertrouwede trio weer vooraan reed in de Grand Prix. Hamilton greep na een kwart race de leiding en kwam vanaf dat moment nooit meer in de problemen. Bottas reed op 25 seconden achterstand naar de tweede plaats en Verstappen eindigde op iets meer dan een halve minuut als derde.

Gratis Livestream!

Lewis Hamilton wint GP van Portugal
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...