Linssen schiet Feyenoord naar winst op Heerenveen

Linssen schiet Feyenoord naar winst op Heerenveen

24 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

Linssen schiet Feyenoord naar winst op Heerenveen

ROTTERDAM – Dankzij drie doelpunten van Bryan Linssen heeft Feyenoord 2020 afgesloten met een 3-0 overwinning op SC Heerenveen.

Verdiende overwinning

De overwinning van de ploeg van Advocaat was dik verdiend. Linssen opende na rust de score met een rake kopbal, en scoorde halverwege de tweede helft op aangeven van Berghuis de 2-0. In blessuretijd maakte Linssen zijn derde treffer van de avond.

Feyenoord gaat door de overwinning als nummer drie de winterstop in met 29 punten. Dat zijn er 5 minder dan koploper Ajax en 4 minder dan PSV.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter