Live F1 GP van Abu Dhabi

Live F1 GP van Abu Dhabi

12 december 2021 Uit Door Sportredactie

Live F1 GP van Abu Dhabi – Wil je niets missen van de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi? Klik dan hier en kijk het hele weekend gratis Formule 1!

Zit ook jij al de hele week te wachten op de alles beslissende race om de wereldtitel Formule 1 racen? Wil je niets missen van de trainingen, kwalificatie en de alles beslissende race op zondag 12 december om 14.00 uur? Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes.

Programma:

Vrijdag 10 december 10.30 uur 1e vrije training. Om 14.00 uur volgt de 2e vrije training. Zaterdag 11 december 11.00 uur 3e vrije training. De kwalificatie voor de startopstelling gaat om 14.00 uur van start. Zondag 12 december volgt dan de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. De start is om 14.00 uur. (de streamlinkjes zijn vlak voordat de tv uitzendingen van start gaan beschikbaar!)

Live F1 GP van Abu Dhabi

Kijk hier naast alle trainingen en kwalificatie zondagmiddag 12 december vanaf 12.05 uur gratis naar de race-voorbeschouwing en om 14.00 uur naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. We wensen je alvast veel kijkplezier! (de streamlinkjes zijn vlak voordat de tv uitzendingen van start gaan beschikbaar!)

Live F1 GP van Abu Dhabi

GRATIS STREAMLINKJES!

FORMULE 1
FORMULE 2

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk sport kijken via een gratis live stream. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!

Share this...