Live Nederland - Estland (v)

Live Nederland – Estland (v)

23 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis Oranje leeuwinnen kijken! –

Live Nederland – Estland (v)

GRONINGEN – Het Nederlandse vrouwenvoetbalteam speelt vrijdagavond om 19.30 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland. Deze wedstrijd is gratis te zien via de stream!

Stand

De Nederlandse vrouwen gaan in de strijd om kwalificatie voor de EK ruim aan de leiding. De oranjeleeuwinnen hebben alle wedstrijden weten te winnen in de kwalificatie groep A.

Stand groep A:           
 1. NEDERLAND    7-21 (29- 3)   
 2. Rusland     6-12 (13- 3)   
 3. Slovenië     7-12 (20-11)   
 4. Kosovo      6- 9 ( 6-14)   
 5. Estland     6- 1 ( 1-18)   
 6. Turkije     6- 1 ( 2-22)   
 Nr.1 en beste drie nrs.2 naar EK.  
 Overige zes nrs.2 naar play-offs.
Programma: Vrijdag 22 oktober: 
Rusland - Slovenië : Turkije - Kosovo : NEDERLAND - Estland. 
Dinsdag 26 oktober: Rusland - Turkije : Estland - Slovenië : Kosovo - NEDERLAND.

Live Nederland – Estland (v)

Live Nederland - Estland (v)
Live Nederland – Estland (v)

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter