Live SC Heerenveen - Maccabi Tel Aviv kijken!

Live SC Heerenveen – Maccabi Tel Aviv kijken!

13 juli 2021 Uit Door Sportredactie

Live SC Heerenveen – Maccabi Tel Aviv kijken!

PUTTEN – SC Heerenveen speelt op dinsdag 13 juli een oefenduel tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv. De toeschouwerskaarten voor dit duel zijn uitverkocht. Het oefenduel is wel live te zien via een gratis livestream.

De aftrap in Putten is om 18.30 uur. De stream is vanaf 18.30 uur beschikbaar. Klik op onderstaand link om naar de streamlink te gaan.

Live SC Heerenveen – Maccabi Tel Aviv kijken!

STREAMTIP 1
STREAMTIP 2

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!