Live Stream Djokovic – Nadal

Live Stream Djokovic – Nadal

10 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Live Finale Roland Garros –

Live Stream Djokovic – Nadal

PARIJS – Zondagmiddag spelen Novak Djokovic en Rafael Nadal om 15.00 uur de finale in het heren enkelspel op het tennistoernooi van Roland Garros. De wedstrijd is live en gratis te zien via een stream!

Nadal

Nadal heeft 12 keer Roland Garros gewonnen. Voor het eerst in 2005 en voor het laatst vorig jaar. Djokovic greep één keer de Coupe des Mousquetaires, in 2016. Wel is de Serviër één van slechts twee spelers die ooit heeft gewonnen van Nadal in Parijs. Djokovic versloeg de Spanjaard in de kwartfinale in 2015. De enige andere nederlaag van Nadal op Roland Garros kwam in de vierde ronde in 2009 tegen Robin Söderling. Nog nooit verloor Nadal een finale.

Djokovic

Djokovic is de nummer één van de wereld en topseed, terwijl Nadal als tweede is geplaatst. Het resultaat in de finale zal geen invloed hebben op de ranglijstpositie van de spelers. Djokovic maakt kans de eerste man te worden in het proftijdperk die elk Grand Slamtoernooi tenminste twee keer heeft gewonnen.

In onderlinge ontmoetingen leidt Djokovic met 29-26. Hij won ook het laatste treffen, op de ATP Cup in januari. Met 55 duels zijn Djokovic en Nadal recordhouders qua aantal onderlinge partijen op de tour. 16 keer stonden ze tegenover elkaar op een Grand Slamtoernooi, waarbij Nadal een 9-6 voorsprong heeft. In Grand Slamfinales staat het duo met 4-4 gelijk.

Live Stream Djokovic – Nadal!

Live Stream Djokovic - Nadal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...