Live-stream FC Barcelona – FC Bayern München

10 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Kwartfinale Champions League

Live-stream FC Barcelona – FC Bayern München

LISSABON – In de kwartfinale van de UEFA Champions League staat vrijdagavond om 21.00 uur de wedstrijd FC Barcelona – FC Bayern München op het programma.

Duel tussen Europese toppers

De wedstrijd tussen de twee Europese topclubs is een prachtig affiche voor een heerlijke voetbalavond. Zowel het Barça van Messi en Frenkie de Jong als het Bayern München van goalgetter Robert Lewandowski en doelman Manuel Neuer spelen aanvallend voetbal.

De kwartfinale wedstrijden in de Champions League worden gespeeld in Lissabon en de beslissing valt in één duel. Ook de halve finale en de finale van het toernooi word gespeeld in Lissabon. Op zondag 23 augustus is daar de finale.

Live-stream FC Barcelona – FC Bayern München
Live-stream FC Barcelona - FC Bayern München
KLIK OP DE FOTO OM DIRECT NAAR DE LIVE-STREAM TE GAAN!!!
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!