Live stream La Course

Live stream La Course

25 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Vrouwenkoers over 96 kilometer

Live stream La Course

NICE – Zaterdagochtend staan de wielrensters om 10.00 uur aan het vertrek van de vrouwenwedstrijd ‘La Course’. De wedstrijd word live uitgezonden. De Tour de France bij de mannen gaat om 14.00 uur van start en is iedere dag te volgen via deze site!

Winnaressen

Van de vorige 6 edities werden er vier door een Nederlandse gewonnen. De eerste drie edities van La Course waren een criterium op de Champs Élysées in Parijs. Daar vierden Marianne Vos (2014), Anna van der Breggen (2015) en Chloe Hosking (2016) feest. De twee edities daarna waren, op bergachtig terrein, een prooi voor Annemiek van Vleuten, terwijl Marianne Vos de heuvelachtige editie van vorig jaar in en rondom Pau op haar naam schreef.

Live stream La Course

Het peloton vertrekt zaterdagmorgen om 10.00 uur in Nice voor een etappe over 96 kilometer. Onderweg beklimmen de dames de Cote de Rimiez. De coureurs ronden de 5,8 kilometer lange heuvel met een gemiddeld stijgingspercentage van 5,1% na 8 kilometer en na 56,5 kilometer. Eenmaal boven stijgt de weg, na een minieme afdaling, nog bijna 7 kilometer vals plat door richting Aspremont.

Live stream 'La Course'
Live ‘La Course’

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter