Live Stream Veldrit Gieten

Live Stream Veldrit Gieten

11 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis Veldrijden kijken! –

Live Stream Veldrit Gieten

GIETEN – Zondagmiddag 11 oktober starten de vrouwen en mannen veldrijders in Gieten voor een nieuw seizoen veldrijden om het Super Prestige klassement. Het programma is ingekort en toeschouwers zijn niet welkom. De wedstrijden zijn hier wel live te zien via een gratis stream! Zo hoef je niets te missen.

Programma

Start 16.00 uur Elite vrouwen (internationale deelname) – Startlijst!
Start 17.15 uur Elite mannen (internationale deelname) – Startlijst!

Live Stream Veldrit Gieten

Live Stream Veldrit Gieten
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...