Live Superprestige veldrit Gavere

Live Superprestige veldrit Gavere

13 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis alle veldritten kijken! –

Live Superprestige veldrit Gavere

GAVERE – Zondagmiddag gaan de veldrijders in Gavere van start voor de Superprestige veldrit. Zowel de vrouwen als de mannen komen hier aan de start. De veldrit is live te zien via deze gratis link!

Programma Superprestige Gavere

13.40 uur : Superprestige ladies trophy
15.00 uur : Telenet Superprestige elite/U23

De Superprestige in Gavere is gesloten voor het publiek. De wedstrijden zijn live te zien via onderstaande stream.

Live Superprestige veldrit Gavere

Live Superprestige veldrit Gavere
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter